keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

se tulikin sitten äkkiä..

Inspiraatio meinaan.. aamulla vielä oli kaunis auringonpaiste. Olin reippaana jo kahdeksan aikaan torilla ostelemassa mansikoita, joita onneksi vielä löytyi. Niitä sitten siivoilin ja pakastin. Pienet kauneus-unet ja avot, sitten puukasalle. Kerkesin ihan vajaan tunnin siellä myskämään(mies teki kompanjalle ruokaa) niin johan sieltä rankkasade toi mukanaan ukkosen:Tuo puukasa oikeesti ei varmaan häviä koskaan meidän pihalta ;(. Piti sitä sitten jotain päivän kuluksi tehdä ja sain viimein uuden ihanuudet meidän olkkarin seinälle..


Minä NIIN rakastuin tuohon kelloon jo keväällä kun sen näin yhdessä halpis-kaupassa! Ja peilin kävin ostamassa Kodin ykkösiltä. Rakkaani avustuksella olohuone muutti järjestystään ja nämä viimein pääsivät paikoilleen! Mamma tykkää!

Mutta milloinkas nainen olisi tyytyväinen..nyt ärrrrrrrrrrrsyttää mokoman kotiteatterin HIRVEÄT kaapit, eli siis kaiuttimet. Niitä kun saisi nykyään vähän pienempiäkin..

Mutta..täytynee nyt ainakin vähäksi aikaa tyytyä näihin..olkkari suorastaan huutaa uutta pöytää ja tv-tasoa...tv-tasona toimii nyt vanha tv-pöytä(jota myös vihaan)..mutta hiljaa hyvää tulee. Siivottu on kuitenkin..josta sain pölyallergisena massiivisen tukkoisuuden. Kannattaisi varmaan siivota useammin..;) -Anne-

1 kommentti:

  1. Hyvältä näyttää. Aika ihana tosiaan tuo kello ja peili.
    Täällä oli tosiaan satanut kaatamalla (kukkapenkeistä huomasin), itse olin onneksi kaupungissa kirppiskierroksella ja siellä oli kaunis päivä ilman sadetta ja ukkosta. Ja hienoja löytöjä tein taas.

    VastaaPoista