torstai 10. tammikuuta 2013

tammikuussa 2013

Heipparallaa!
Ja hyvää alkanutta uutta vuotta kaikille!
Meillä vuosi vaihtui ihan kotosalla nautiskellen ja kävi meillä vieraitakin..appiukon koira oli meillä hoidossa ja poloinen pelkäsi rakettien pauketta ihan kamalasti. Ennen niin innokkaana ulkoilijana ei suostunut pihalle ollenkaan. Ja meidän oma kissakin veti jostain "ressit", oksenteli monta kertaa mutta seuraavana päivänä oli jo ihan ok.
Viikot menevät hurjaa vauhtia. Ihan jo odottaa keväisiä auringonpaisteita ! Tänään näpsin muutamia kuvia töissä.

Noita koreja innostuin tekemään ontelokuteesta niin kotiin kuin myyntiinkin joulun pyhinä...niitä oli myös oikein herkullisen värinen lila, mutta se löysi tiensä jo uuteen kotiin. Malli on aivan omasta päästä ja ontelokude osoitteesta www.hilmajaonni.fi. Nettikauppaan on päivitelty myös muuta uutta, Tanskan kuorma saapui viime viikolla :).
Mukavia päiviä! Toivotteleepi Anne

3 kommenttia:

  1. Hyvää alkanutta vuotta myös sinulle. Ihania keväisiä värejä kerissä.

    VastaaPoista
  2. I have been giving some website for a lot of days, Appearance with informality content, today I have found your site, I fan of your site. You have to keep doing such an article even future.

    We have lost a lot in life and have found very little You are requested to spend some moments of life with a smile Visit for the | funny joke |
    whatsapp dare quiz | whatsapp status for girl attitude in hindi

    VastaaPoista