sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Ärräpäitä ja harmaita hiuksia..

Moi taas!
Kuten varmaan huomasitte, blogin ulkoasu on muuttunut. Asia on ollut mielessä kauan, mutta en vain ole asiaa saanut eteen päin. Suurin syy tähän on se, että olen aika onneton tunari tämän koneen kanssa. Nyt tässä itsekseen kotona ollessa päätin yrittää ja onhan tässä pari tuntia vierähtänyt ärräpäitä lennätellessä..;). Jotain muutosta sain kuin sainkin aikaan! Hyvä minä, näin sitä näköjään parhaiten oppii, kantapään kautta. Eikä ole kukaan ollut vieressä kommentoimassa, "ei noin".."etkö sää nyt tajua", "justiinsahan minä sen neuvoin"..hih hih!


Pari sammalpalloa pyöräyttelin aikaisemmin tänään pihalla ollessa ja otin pari kuvaakin. Kesäkukat on saaneet jo kyytiä ja pitäisi kai callunoita alkaa miettimään. Lyhtyjä on tullut amppeleiden paikalle ja kynttilöitä on ollut ihana laittaa niihin illan pimetessä. Lyhdytkin kyllä tarvitsisivat jotain päivitystä, suurimmasta osasta on lasit rikki ja maalit karisseet.
 Tänään onkin ollut aivan upea syyspäivä, meillä mittari näyttää + 17 astetta..voi kun vielä saisi nauttia tämmöisistä päivistä pitkään! Tosin taitaa nuo syyssateet olla tulossa taas ensi viikolla..mutta toivottelen kuitenkin hyvää alkavaa viikkoa kaikille täällä poikkeaville. -Anne-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti