keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Vihdoinkin!

Tässä viimeisin AARTEENI!! Noin parin vuoden etsimisen jälkeen me kohtasimme..ja olen innosta pinkeänä! Välillä pitää vaan käydä hivelemässä tätä kapistusta ...ja ihastella. Vaatii ehkä hieman tuunausta, meinasin tästä apupöytää olohuoneeseen, mutta konetta ei saa pyöräytettyä alas, kuten joissain tämmöisissä malleissa. Irti koneen kyllä saa, mutta tilalle jää aika iso kolo.. Katsotaan nyt miten tässä käy..kone jo itsessään on niin kaunis että pääsee kyllä varmasti koristeeksi jonnekin jos joutuu eroon pöydästään. Myyjää huvitti kun kävin tämän hakemassa,
hän oli nuori mies joka oikein ääneen ihmetteli että "mitä voi ihminen tämmöisellä enää tehdä.."Hih!
 Joulut ja uudet vuodet tosiaan meni ja minä olen onnellisesti vielä talvilomalla. Se hyöty tuosta tehdastyöstä kyllä on (vaikkei muuten niin herkkua olekaan) että joulun seutuun sattuu yleensä pitkä vapaa kun pidetään pois viimeiset pekkaset ja nyt tänä vuonna tosiaan vielä tämä talvilomakin samaan syssyyn. Toisaalta sitä kyllä laiskistuu ja ei oikein ole mukamas virtaa tarttua mihinkään järkevään tekemiseen. Puikot on kyllä heiluneet aina telkkaria katsoessa, tai siis viimeksi kylläkin virkkuukoukku:
Tämmöisiä mattoja olen tehnyt kaksi ontelokuteesta, vessoihin. Vessaremppa siis edelleen roikkuu, tosin NIIN pienestä kiinni, että varmaan jo ensi viikolla on valmista. En vielä viitsi laittaa keskeneräisestä kuvia. Ontelokuteesta tein myös muutaman kukkaruukun suojuksen, muuten ihan ehjiä ruukkuja, mutta väärän värisiä..eipä tarvinnut uusia ostaa:).
 Lapsen kanssa leivottiin iso pullataikina, ulkona on aika kurjaksi muuttunut tuo keli, onneksi ei tarvitse tien päälle lähteä. Mukavia talvipäiviä toivotellen..
                   -Anne-

3 kommenttia:

 1. Upean aarteen olet löytänyt.Itselläni taitaa olla aivan samanlaisiin jalkoihin tehty pöytä.Näin ilmoituksen siitä eräällä ilmoitustaululla ja heti soitin ja ostin sen.Kone oli jäänyt jonnekin.

  Oikein hyvää lomanjatkoa.Täällä aloitettiin jo työt tiistaina loman jälkeen.

  VastaaPoista
 2. Hienon aarteen olet löytänyt. Minulla on tuo pöytätaso jaloilla ja polkimilla kodinhoitohuoneessa mankelin alustana. Ei haittaa vaikka on kolo. maalasin koko komeuden valkoiseksi. Itse kone on tallessa ja odottaa pääsyä esille :)

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos teille kommenteistanne! Ihanaa huomata että täällä oikeasti käykin joku! Mies teki pöytään kolosen kohdalle vanerista levyn ja maalasin koko pöytälevyn valkoiseksi..jalat saivat jäädä entiselleen. Ja komia on,kone päätyi takan päälle koristeeksi, vaikka teinipoikani (17v) olisi halunnut sen omaan huoneeseensa koristeeksi(HÄH!)..aina vaan näitten "ipanoiden"kanssa yllättyy..;)!

  VastaaPoista