sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Pajua, hierontaa ja opettelua..

   

 Hei taasen! Lokakuu vetelee viimeisiään ja luontokin on sen näköinen..En juurikaan pidä tästä vaiheesta syksyä, on niin kolkon näköistä joka puolella. Tulisi lumet niin olisi edes vähän valoisampaa. 
Pajuja on tullut keräiltyä ja niistä taas äsken pyöräyttelin palloja. Nämä olisi tarkoitus antaa koululaisten joulumyyjäisiin, perinteisten kakkujen ja pikkuleipien sijaan.
              Eilen olin ystäväni kanssa intialaisen päähieronnan kurssilla ja kivaa oli! Illalla sitten sain vielä hieroa miesväkeä kotosalla ja tuntuivat tykkäävän, vaikkei tuo hierontamuoto olekaan mitään ronskia. Tekniikat toki vaativat vielä hiomista, mutta onhan noita perheenjäseniä tässä monta.


 Tämä blogin pitäminenkin on aiheuttanut päänvaivaa, hetken jo mietin että heittäisin hanskat naulaan. Kyllästyin totaalisesti oman puhelimeni kameraan, kallis puhelin mutta kamera aivan surkea. Lisäksi kuvien siirtäminen on osoittautunut ylivoimaisen vaikeaksi, aina pitäisi ukkoa olla pyytämässä apuun. Tänään opettelin tyttären digikameran käyttöä ja ohessa muutama otos kodistamme. 

Ehkäpä tämä vielä tästä etenee..jokatapauksessa blogiin haluaisin tehdä jotain muutoksia tai sitten tehdä kokonaan uuden. Mutta saapa nähdä, tämä "nörtteily" kun ei ole oikein minun heiniä.
Vierailen paljon toisten blogeissa ja joka päivä löytää uusia, toinen toistaan kauniinpia kuvia ja tarinoita.
Kumpa minäkin osaisin!:).

Näihin mietteisiin..-Anne-


1 kommentti:

  1. Kyllä se siitä lähtee sujumaan, älä nyt kuitenkaan lopeta blogia, näkee kuulumiset edes tätä kautta, kun niin harmittavan kaukana toisistamme asutaan..
    Kauniit paju-palloset olet tehnyt..

    Mukavaa viikkoa ja alkavaa marraskuuta ystäväiseni! :)

    VastaaPoista