perjantai 4. maaliskuuta 2011

Mitä olisikaan kevät...
..ilman pikku remppaa! Olen tämän viikon ollut lomalla ja yllättäen siivoilun lomassa alkoi ajatus taas lentää....
tämä seinä on ollut pitkään jo minulle "ongelma". Tässä oli ennen paneeliseinä ja kaksi alakaappia , joiden päällä
kivitaso ja akvaario. Akvaario hommattiin lasten iloksi muutamia vuosia sitten, mutta nyt on valitettavasti käynyt niin, että ketään ei enää kiinnosta sen hoitaminen. No, kaapit pois ja jotain tilalle.....

Tapetti löytyi "isommasta "kaupungista ja sopii tähän mielestäni hyvin. Vitriinikaappi on Kodin Ykkösiltä ostettu pari vuotta sitten.  Kaunis kaappi ja vetää tavaraa aivan mielettömästi! On vain joutunut olosuhteiden pakosta olemaan piilossa eteisessä.


 Vietin eilen syntymäpäiviäni ja rakas tätini toi minulle ison kimpun valkoisia ruusuja....aivan ihania!Että näin...viikko vierähti nopsaan rempan ja siivoilun merkeissä, ensi viikolla taas työt kutsuu..:) Nautitaan nyt näistä aurinkoisista kevätpäivistä, viimeinkin taitaa talvi antaa periksi!

Viikonlopun jatkoja kaikille!! -Anne-

6 kommenttia:

 1. Oikein lämpimät myöhästyneet synttärionnittelut sinulle:).ihania ruusuja oletkin saanut ja tuo kaappi on tosi nätti,kokonaisuus näyttää hyvältä.Aurinkoista maaliskuun jatkoa sinulle:)

  VastaaPoista
 2. Jospa nyt onnistuisi kommentointi. Voi että harmitti, kun olin pari päivää sitten raapustanut pitkän kommentin ja kone nielaisi sen jonnekkin!

  Asiaan, ihanalta näyttää uudistus! :) Niin passeli on tuo kaunis kaappi tuohon. Nyt se pääsee oikeuksiinsa.
  Ihanasti löytyy sinulta myös tarmoa. Voi kun sitä riittäisi meillekkin, tämä sairastelu saisi jo riittää.. Mahataudista flunsaan ja lapsosen eka lääkekuurikin menossa..

  Meidänkin olisi ihan pakko nähdä! Niin pitkän aikaa sitten on sielläkään suunnalla tullut käytyä, että täytyy melkein tämä keittiö-remontin jälkeen ryhdistäytyä ja poiketa niille korkeuksille.
  Ja tervetuloa tänne meillekkin, pidetään vaikka jonkinsortin "kesä/kevät-juhlat" jos ei muuten teitä kuulu. ;)

  Mukavaa viikkoa, nyt pyykkivuoren kimppuun.

  Riikka

  VastaaPoista
 3. Ja olin ihan unohtaa, ONNEA ystäväiseni!! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Riikka! Ja meidän todellakin pitäisi nähdä!

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo vitriinikaappi! Olen etsinyt vähän tuon tyyppistä kaappia mihin mahtuisi paljon tavaraa ja osan saisi piiloon. Itselläni on tällä hetkellä hieman samantyylinen, mutta siinä hyllyvälit on tosi isot ja kaappiin ei mahdu kovinkaan paljon tavaraa..

  VastaaPoista