sunnuntai 16. tammikuuta 2011

sotkujen selvittelyä..

 
Heipä hei taas pitkästä aika! Tuli vähän pidettyä taukoa tässä kirjoittelussa. Ei vaan ole ollut järin mitään mielenkiintoista teille kerrottavana, semmoista hiljaiseloa vaan..:). Tänään innostuin kuitenkin siivoamaan tämän käsityöarkkuni, jonka sisältö näytti aamulla tältä:
Hirveä sekasotku siis! Lankojen selvittelyssä meni sitten useampi tunti mutta nyt on hyvä mieli kun taas arkusta jotain saattaa oikeasti löytääkin..ystäväni teki minulle puikkopussin, josta olen jo kauan haaveillut mutten ole sellaista oikein mistään löytänyt tai raaskinut ostaa. Pussista kuva alla..

Tämän viikon olen viettänytkin lasten kanssa yksin, mies on ollut isänsä kanssa Egyptin lämmössä. Aika nopeasti viikko vierähti ja ikäväkin jo kerkesi tulla. Hassua, tämä on ensimmäinen kerta koko yhdessä olomme aikana että olemme näin pitkään olleet erossa toisistamme! Monen moista ajatusta on mielessä pyörinyt ja myös arvostus toista kohtaan kasvanut..:)
          Olen myös "hurahtanut" tuohon laihdutukseen..aloitin marraskuussa erään dieetin, käyn ohjaajan luona noin parin viikon välein. Vaaka näyttää nyt - 9 kg. Hirveän tyytyväinen olen ollut, eikä laihdutus ole ollut edes vaikeaa! Vielä olisi tavoitteeseen noin 4-5 kiloa, mutta jo nyt vanhat entiset vaatteet menevät päälle. Parin viikon päästä olisi tiedossa yhdet vähän isommat juhlat ja ajattelin laittaa päälle tämän:En ennen olisi tällaista kehdannut laittaa, mutta enää ei makkarat tursu joka puolelta! Jippii!!Tässäpä kuulumisia täältä..hyvää alkavaa viikkoa teille ystävät!   -Anne-

3 kommenttia:

 1. Tuo lankalaatikon siivous on vähän niinkuin vaatekaapin, ei millään viitsisi, mutta lopputulos palkitsee.
  Vau, millainen on tuo dieettisi? Kelpaisi nimittäin tännekkin moisen aloitus..

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  Riikka

  ps. ja eihän sitä ole taas saanut aikaiseksi käydä sielläpäin pitkään aikaan..

  VastaaPoista
 2. Gambridge..googlettamalla löytyy tietoa..:)
  Niin eipä teitä täällä ole näkynyt..;))olisi mukava nähdä pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näytti mekko päälläsi. Eikä todellakaan tursunnut mistään. Olet ihan huippu kunnossa.

  VastaaPoista