sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Ajatuksia erosta

Heipä hei vaan kaikille!
Aikaa on taas päässyt vierähtämään viime postauksesta ja syy siihen on omassa elämässä tapahtuneet
parisuhteen muutokset. Olen siis eroamassa, seitsämän vuoden suhde on laitettu lepoon ja on ollut
aika miettiä mitä tästä elämästä tulee kaiken tämän jälkeen.
Olo itsellä vaihtelee laidasta laitaan, helpotuksesta valtavaan tuskaan ja surullisuuteen. On ollut äärimmäisen vaikeaa myöntää itselleen että meille kävi näin. Olin kuvitellut että suhteemme kestää
läpi tuulten ja tuiskujen, mutta toisin kävi.  Mies etsii parhaillaan asuntoa itselleen, joten olemme
toistaiseksi vielä saman katon alla. Välit ovat säilyneet suhteellisen hyvinä, käymme kaupassa yhdessä ja muutenkin jaamme asioita kuten ennenkin. Asumme pienellä paikkakunnalla, joten hyvät
välimme on aiheuttanut ihmisissä välillä huvittaviakin piirteitä. On se vaan niin tavattoman vaikeaa
ihmisten käsittää, että kavereita voidaan olla eropäätöksestä huolimatta!  Olenkin mielessäni jakanut ihmisiä kolmeen ryhmään.. ensin on todelliset ystävät, he jotka kantavat taakkaani minun kanssani, tukevat, piristävät, huolehtivat minusta, ja mikä tärkeintä, heihin voi luottaa. Näitä ihmisiä on vaan valitettavan vähän. Sitten tulee "teko"ystävät, he hiipivät elämääsi juuri nyt, vaikka vuosiin ei ole mitään yhteyttä pidetty. He ovat ehkä niitä kaikista petollisimpia. Vaikeana hetkenä uskoudut ja seuraavassa tilanteessa he ovat repineet ja mässäilleet eron jo lukuisille muille ihmisille. He etsivät vikaa vain toisesta osapuolesta, keksivät asioita ja sitten levittelevät omat mielikuvituksen tuotteensa eteenpäin. Viimeisenä tulevat he joilta puuttuu täysin kyky empatiaan. Jos yrität tunteistasi ja mieltä painavista asioista heille puhua, tukea tai ymmärrystä ei tipu. Kertomasi sivuutetaan olankohautuksella, hymähdyksellä tai sitten vaan muutetaan puheenaihetta. Itse jäät hämmästyksestä suu auki ihmettelemään.
Mutta, vaikka nyt elän vaikeaa aikaa, usko parempaan huomiseen ei ole kadonnut. Se nyt vaan ottaa hetkisen. Uskon että ihan minua varten on tuolla jossain joku, mutta emme ole vielä kohdanneet. Ja ehkä tekee myös ihan hyvää olla hetki yksin, ilman minkäänlaisia velvotteita toista kohtaan. Saa määrätä
itse asioistaan, eikä tarvitse kysellä lupia ja mielipiteitä joka asiaan. Ja emme ole myöskään miehen kanssa polttamassa siltoja, eihän sitä tiedä vaikka rakkaus tulee takaisin,ja palaamme yhteen. Nyt toisin aisia tuntuu aika kaukaiselle.
Tässä minun mietteitä tänään..ehkäpä huomenna on jo parempi päivä..:)
-Anne-

torstai 10. tammikuuta 2013

tammikuussa 2013

Heipparallaa!
Ja hyvää alkanutta uutta vuotta kaikille!
Meillä vuosi vaihtui ihan kotosalla nautiskellen ja kävi meillä vieraitakin..appiukon koira oli meillä hoidossa ja poloinen pelkäsi rakettien pauketta ihan kamalasti. Ennen niin innokkaana ulkoilijana ei suostunut pihalle ollenkaan. Ja meidän oma kissakin veti jostain "ressit", oksenteli monta kertaa mutta seuraavana päivänä oli jo ihan ok.
Viikot menevät hurjaa vauhtia. Ihan jo odottaa keväisiä auringonpaisteita ! Tänään näpsin muutamia kuvia töissä.





Noita koreja innostuin tekemään ontelokuteesta niin kotiin kuin myyntiinkin joulun pyhinä...niitä oli myös oikein herkullisen värinen lila, mutta se löysi tiensä jo uuteen kotiin. Malli on aivan omasta päästä ja ontelokude osoitteesta www.hilmajaonni.fi. Nettikauppaan on päivitelty myös muuta uutta, Tanskan kuorma saapui viime viikolla :).
Mukavia päiviä! Toivotteleepi Anne

maanantai 31. joulukuuta 2012

Happy new year, happy new year...

 Onnellista uutta vuotta kaikille!Katsotaan mitä hyvää ensi vuosi tuo tullessaan, eli tervetuloa 2013!!
Toivotteleepi Anne


maanantai 24. joulukuuta 2012

Hyvää joulua!

    Hyvää ja rauhallista joulua jokaiselle joka täällä piipahtaa! - Anne-

perjantai 14. joulukuuta 2012

Joulutohinoita

Moikka moi!

Pikainen postaus, tässä tämän viikon aikaansaannoksia, sukat ja lapaset 9-vuotiaalle kummitytölle..lankana Novitan Tuomas.

Mallina toimi hieman kookkaampi yksiö, joten lapaset varsinkin näyttävät jokseenkin "pieniltä"..Tuomas- lankaa oli tarjouksessa,joten sitähän piti hamstrata vaikka entisiäkin pursuaa
korikaupalla. Samaa lankaa odottelee beigen-sävyisenä, haaveissa olisi tehdä itselle pitsiset pitkät sukat.
Mukavaa viikonloppua kaikille!-Anne-

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Sunnutaina...

Heippa taasen!

Aika se vaan rientää ja kohta ollaan jo joulukuussa! Kovin on kiirettä pitänyt tuolla työelämän puolella ja opiskelut siinä samalla. Edellisessä postauksessa puhelin keittiön kaappien runkojen
maalaamisesta ja sen toteutinkin. Lopputulokseen olen ihan tyytyväinen, mutta kuvia en vielä laittele kun projekti on vähän kesken..ontelokuteesta on työn alla korit ja sisustustarroja on tilauksessa. Ja yllättäen alkoi mietityttämään myös pöydän ja tuolien maalaaminen..en tiedä uskallanko ukkoselle etes mainita asiasta...;). Jos veisi vaan yhden tuolin kerrallaan autotalliin, niin huomaisikohan tuo koko asiaa..;)..pöydän puuttumisen se kyllä varmaan huomaisi..hmm..


Viikonlopun aikaan ehdin sentäs vähän touhuilemaan sisustamisen saralla, tässä muutama kuva, hiukan on jo jouluista välkettä ilmassa.

Valkoinen kynttiläkruunu oli ennen musta ja palveli useita vuosia pihalla..suhauttelin sen spraymaalilla uuteen uskoon ja sille löytyi paikka olohuoneesta. Uunin päälle virittelin metsästä löytyneen piikkilankakranssin. Lasisydämet www.hilmajaonni.fi ja pienemmät kristallit olivat jo omasta takaa.
Joulun odotusta kaikille! Palataan taas..-Anne-

torstai 4. lokakuuta 2012

Mitä mieltä olette?

Heissan!
Viikko taas vierähtänyt ihan silmissä ja huomenna on perjantai :)! Minulla on tämä syksy aina semmoista pesänrakennus-aikaa..tosin tätä seuraavaa projektia on tullut mietittyä jo pidemmän aikaa. Nimittäin haluaisin maalata keittiön kaappien rungot ja pari avohyllyä. Ovethan maalattiin jo muutamia vuosia sitten, olivat ennen semmoiset beigen väriset, nyt valkoiset. Rungot ovat pyökin väriset ja häiritsevät minua kovin. Haluaisin nekin valkoisiksi ja tänään ehdotin asiaa ukkoselle..(virhe)..;)) tuli täysi tyrmäys että se ei tule onnistumaan. Minäkin siinä sitten että..no joo ei sitten. Täältä internetin ihmeellisestä maailmasta kuitenkin googletin asiaa kun ukkonen oli lähtenyt iltavuoroon ;)..ja olihan nuo ihmiset siinä onnistuneet, oli jopa kuvia ja kauniita keittiöitä oli syntynyt. Eli onko teillä kellään asiasta kokemusta? Jos on niin minkälaista..millä maalilla sen teitte jne..Onhan se työläs projekti, mutta tykkään toteuttaa hullujakin ajatuksia ja mietin aina kuitenkin lopputulosta..sitten kävisi verhotkin paremmin sävyihin ja varmaan valaistuisi kyökki taas pikkaisen. Rungot kun ovat ihan ok kunnossa nii ei tartte vielä vaihtoa ajatella...hmmm alkoikohan tämä ajatus muuten oikeasti verhoista joita ihailin jo ajat sitten yhdessä kuvastossa..(ovat tällä hetkellä muovipussissa tuolla olkkarissa)..no, olen minä joskus repinyt paneelitkin seinästä siivouspäivän aikana..(no kun alkoi ärsyttämään..)en tiedä mikä puunvärinenvimma on ollu silloin rakennusvaiheessa..;).
Mutta olisi kiva saada teiltä kokemuksia jos niitä löytyy..ei muuta kun ihanaa syksyistä viikonloppua kaikille! Tätä komistusta tuskin kovin enää näkee..-Anne-